Format: 13 x 19 cm
Liczba stron: 144
Oprawa: kartonowa
LITERATURA POMOCNICZA
-
Domowe wędzenie ryb. wyd. III Egon Binder
LITERATURA POMOCNICZA
Cena:25.00złNetto:20.33zł(Vat 23%) -
Domowe wędzenie żywności. Anderson Warren R.
LITERATURA POMOCNICZA
Cena:30.00złNetto:24.39zł(Vat 23%) -
Domowy wyrób kiełbas Mahnke Peery Susan
LITERATURA POMOCNICZA
Cena:30.00złNetto:24.39zł(Vat 23%) -
Domowy wyrób serów Carroll Ricki
LITERATURA POMOCNICZA
Cena:30.00złNetto:24.39zł(Vat 23%) -
Kiełbasy własnego wyrobu
LITERATURA POMOCNICZA
Cena:35.00złNetto:28.46zł(Vat 23%) -
Ryby wędzenie, grillowanie, marynowanie
LITERATURA POMOCNICZA
Liczba stron: 88
Oprawa: twarda -
WIELKA KSIĘGA WŁASNYCH WYROBÓW Praca zbiorowa
LITERATURA POMOCNICZA
Domowe wyroby to gwarancja zdrowego i smacznego jedzenia. Jeśli lubisz wiedzieć, co jesz, książka ta wprowadzi Cię w tajniki przygotowania domowych produktów.
Cena:70.00złNetto:56.91zł(Vat 23%) -
Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
LITERATURA POMOCNICZA
Format: 14,9 x 20,9 cm
Liczba stron: 136
Oprawa: twarda -
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
LITERATURA POMOCNICZA
Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
Oprawa: miękka
Stron: 120
-
Chleb własnego wypieku
LITERATURA POMOCNICZA
Format: 13 x 19 cm
Liczba stron: 120
Oprawa: kartonowaCena:30.00złNetto:24.39zł(Vat 23%)